HTML

besz*rás

IDIÓTA hírek IDIÓTA kommentjei. Eszeveszett harc a hülyeség ellen, avagy a nagyszerű magyar média gyöngyszemei egy szaros WC-papírra gyűjtve.

Friss topikok

Linkblog

2007.12.30. 21:19 zsemléző

Fradiszív-ügy - www.nemzetisport.hu

 

Érdemes tapsikolni, hogy végre lezárulhat a magyar sport egyik legnagyobb pénznyelő gengszterkalandja, az FTC-projekt. Mint ismeretes, a nagy múltú klub, mely az utóbbi években csak az üzletemberek, tulajdonosok, elnökségi tagok és politikusok ötödszöri tendereztetés után kelhet el 2008 elején.

De a tapsikolás talán mégsem a média dolga lenne. Pedig az utóbbi években majd' minden orgánum elmorzsolt pár könnycseppet a "Magyar Nemzet szeretett klubjáért", mely minden piros-fehér-zölt, turulos, árpádsávos, narancsos és szegfűs, keresztyén, nem-idegenszívű igaz magyarnak be kellett, hogy lopja magát a szívébe. Hiszen ebben az országban mindenki, legyen az pécsi, nyíregyi, csabai vagy soproni, kicsit fradista is. Legalábbis a celebvilág színe-java így vélekedik. Azon kevésbé csodálkozom, hogy Kokót, Koóst és a többieket nem érdekli különösebben a miskolci, a tatabányai, a szombathelyi vagy a váci és csepeli foci sanyarú sorsa, (mellesleg Diósgyőrött és Szombathelyen rendre többen látogatják a meccseket, mint a IX. kerületben) de a média feladata mégsem csak abban merül ki, hogy a fővárosi sportgyilkos fociközpontúsága mellett ilyen durván hitet tegyen. Sehol máshol nem fordíthattak volna annyi pénzt siker-sportágakra, mint amennyire a népligeti klubból a vezetők és az érdekeltek által elszivárogtatott, javarészt pedig az adófizetők (így az újpesti, a békéscsabai, a zalaegerszegi és a kispesti adófizetők) pénzéből odafolyatott összegek rúgtak.

Senki nem siratta a futballtérképről lassan eltűnő, s a Fradinál még mindig sikeresebb Leedset, Nottinghamet, a másodosztályba pottyanó Sampdoriát, Atletico Madridot, nem állt a komplett német média a Köln vagy a Dortmund mögé, s nem sírták vissza a "kismünchen" vagy a Torino elsőligás meccseit sem, pedig mindkét klub népes szurkolótáborral rendelkezik. Ezek után mégiscsak fura, hogy a Sportból és a kisebb portálokról is csak az FTC-vel és Rieb Györggyel foglalkozó hírek ömlenek (a www.nso.hu másodosztályú rovatába már be sem fér más, csak a Fradi), a többi magyar klub, s főképp a többi magyar sportág meg aludja nyugodtan mély téli álmát, úgysem érdekel senkit...

121 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://beszaras.blog.hu/api/trackback/id/tr44279478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rexter 2007.12.31. 11:29:30

szerintem a cikkiro - az utolso bekezdesbol itelve - még azzal sincs tisztaban h a Fradit kizartak az nb1-bol, bíróság szerint jogtalanul, nem pedig kiesett. helyette indult pl egy olyan csapat akik kiestek a faszba, akik az adofizetok penzen epitett stadiont egy forintert kaptak, a Vasas.

Bulow 2007.12.31. 11:30:38

Drágáim!

A cikk írója ugyanazon a színvonalon tette a dolgát, mint a többi indexes, nincs ezzel semmi baj. Vagyis fingja sincs arról, amit ír.

Fradi ügyben az a helyzet, hogy valóban vagy imádják vagy utálják, lásd Patriots az USA-ban. Mi, akik még mindig - valami sötét önmarcangolásból - kijárunk olykor, tudjuk, hogy mi történt az elmúlt években - Torgyán, szétlopás, másodosztály - hányunk az egésztől, de az érzést még mindig szeretjük. Várjuk a csodát, hogy lesz megint bajnoki cím, dózsa meccs meg BL - aki emlékszik ezekre idézze fel olykor, hogy túlélje (én emlékszem pl. a BL-re, az egész ország Fradista lett hirtelen). Mi, akik nem balhézunk, csak fizetjük a bérlet árát évtizedek óta, nos aszem mi vagyunk az igazi Fradisták.
Az persze természetes, hogy tele van az ország olyanokkal, mint a cikkíró meg ORV, akik egyszerűen csak irigyek. Nem kell velül foglalkozni. Nekem példul eszembe sem jutna beírni egy UTE-val foglalkozó fórumra.

És még valami. Minden szurkolótáborban van jó és rossz ember, bal meg jobboldali, ilyen meg olyan. Az, hogy a Fradisták jobban látszanak, csak egy oka vam. Az hogy többen vannak.

Pusszantás

kartonosbence · http://alternativa.blog.hu 2007.12.31. 11:47:20

Ja, mégvalami, hülyegyerek, gratulálok az index címlaphoz.

ttttt 2007.12.31. 11:53:46

Az is nagyon okos aki a tagsági rendszerrel hozta összefüggésbe a Fradit szeretők számát... Megmondom őszintén én szívesen adtam volna, de akkor munkanélküli pályakezdőként minden ft-ot meg kellett becsüljek (most sem élek nagylábon)... és abban sem voltam biztos, hogy jól gazdálkodnának azzal a pénzzel, úgy láttam csak egy feneketlen kútba menne a pénzem... ettől még nem érzem kisebb Fradistának magam, mint azokat akiknek tele a zsebük... szóval azt kijelenteni, hogy párezer Fradista van az országban az jó nagy marhaság. A foci és Fradiszeretők többsége nincstelen tanuló fiatal vagy vidéki kisnyugdíjas...

ffff 2007.12.31. 11:59:48

látod, pontosan erről szól szerintem a cikk. szurkoljanak a Fradinak, de ne akarják a hasamba beszélni, hogy én is legyek fradista.

és az is vitathatatlan, hogy állami pénzeken húzták-vonták a fradit éveken keresztül, miközben a többi klubot majdhogynem magára hagyták.

Hajrá Hali. tavasszal megint 8000-en leszünk. Jövőre meg NB1, Fradi nélkül :)

Horror Joe 2007.12.31. 12:05:43

A vidéki fradista olyan állatfajta, amit ki kéne írtani. Azért fradista, mert szeret a kocsmában keménykedni, a fradi egy balhés csapat, jó vele azonosulni, legalább van egy ok a balhéra. 99%-uk még sose volt meccsen, azt se tudja, hol a fagyipálya, ha bevinnéd őket a Szuszába, hogy tessék itt a szentély, csókolgatnák a kezdőkört. Másik felük meg azért szurkol a fradinak, mert a fradi játszik ott. Amikor az újpest megy oda, akkor ujpesti szurkolók, amikor a Diósgyőr, akkor diósgyőriek. Csak normális ember (aki nem fradista) az ilyet nem számolja csapata szurkolói közé. Annyi fradista van, ahányan meccsre járnak, és az NB1 kibaszott jól elvan a fradika nélkül is, legalább hetente egy tuti balhé elmarad.

hm 2007.12.31. 12:08:42

Azt gondolom a cikkírónak igenis igaza van. És az okos fradistáknak (csak, hogy a cikkben levő példához nyúljak): a Haladás is másodosztályú mégis többen járnak ki a meccsekre. És a Haladás se esett ki az első osztályból, hanem elvitték az indulási jogát Pápára. Mégse foglalkozik senki velük.
Egyébként meg kit érdekel ez a téma? Valaki hozzon egy zsák pénzt és csináljon csapatot az FTCből. Vagy szűnjön meg az egész foci szakosztály. Sok kérdés nincs, csak pénzt ne adjunk oda!

acsbar 2007.12.31. 12:09:20

Micsoda egy hülye vagy te, zsemléző...

Hooshee 2007.12.31. 12:10:08

Na, hirtelen mennyien szeretik itt a Fradit :D

Pedig ugye a cikk alapgondolata nem is a Fradi, hanem a média fikázása, de ennyire nem láttok át a zöld-fehér szemüvegen.

Mert amiről valójában szó van, az tényleg az, hogy oda (vagy mondjuk inkább, hogy a futballba) olyan összegeket öltek, ami minimum röhejes az eredményesség fényében. Eközben meg ugye a legjobb vizilabdázóink hónapokig vártak a focistákkal összmérhetetlen összegű fizetésükre, a többi valóban sikeres sportágunkat már nem is említve.

jazzbubu 2007.12.31. 12:12:36

Fradisták!Testvéreim!Véreim!
Örvendjünk!

Örüljünk végre,hogy a rendszerváltás (a szocializmusból a kapitalizmusba történt átmenet)után 17 évvel végre az első,igazi tulajdonosa lett hőn szeretett csapatunknak.Reméljük,hogy jól teszi a dolgát(elvégre saját érdeke) és a Fradi hamarosan az őt megillető helyre,Európa legjobb csapatai közé kerül.
Újra bajnok lesz a Fradi!
Irány a BL!
Hajrá Fradi!

/Az összes többi dolog(irigység,fikázás,utálat,stb.) nem számít./

Egy,a sok ezer vidéki fradisták közül

acsbar 2007.12.31. 12:12:49

Mióta a Fradi nincs az NB I-ben, a kutya sem foglalkozik a bohócbajnoksággal.

AnagyG · http://anagyg.blogspot.com 2007.12.31. 12:13:07

Amikor elkezdtem olvasni a postot még bíztam benn, hogy értelmes dolgokat fogok olvasni, de már a felénél gondolkodtam a folytatáson. Szerintem ha valaki ir egy postot az legalább nézzen kicsit utánna a dolgoknak, mert így semmi értelme, ilyen szinten a mamám beszéli meg a dolgokat...
Ami engem iganazán zavar, az az objektivitás hiánya, ez főleg a fradi ellenes táborban van meg. Ők nem tudják felfogni a tényeket /jogtalanul zárták ki a fradit, de ha a fradit kizárták, akkor az nb1 felét is ki kellett volna, az ingatlantender körüli viták.../ Ha nem lehetetlen körülményeket szabtak volna a tenderekben akkor előbb is elkelt volna a klubb. A másik dolog, hogy eddig senkinek nem volt érdeke eladni, mert akik közel voltak a tűzhöz azok igen jól éltek belőle. Elég belegondolni mennyi pénzt lenyultak a BL szereplésből. Az, hogy a rengeteg fradista közül miért csak pár ezren adakoztak, arról annyit, hogy senki sem hülye /persze vannak kivételek/, kedves post író, te szivesen fektetsz egy olyan dologba aminek 100% hogy nem lesz látszata, mert ugyis csak ellopják a pénzed? Ugye nem?
Ez dühített mindenkit, hogy nyilvánosan lettek hülyének nézve a szurkolók. Nem csoda, hogy olyan dolgok történtek amilyenek...
Az hogy nemzetisport mennyit ir a fradiról az az ő dolga, mert csak igy tudja eladni a lapot, ami 0 szinten van, csakúgy mint a dunántuli napló stb...
Te nyilvánvalóan nem szereted a fradit, mert ez a fradiutálat is egy divat. De legalább annyit megtehettél volna utánnajársz egy két dolognak, és akkor még ha negatív is lett volna a postod akkor is szivesen elolvastam volna.
De ezt így ebben a formában kár volt leirni.

Csak FERENCVÁROS!

ttttt 2007.12.31. 12:14:04

Horror Joe, nincs igazad. de ez is egy vélemény, amit azonban nem ártott volna kulturáltabban megfogalmaznod, mert így kilóg a kapanyél a szádból...
ez kb olyan, mintha Nagy Janika nem magyar mert határon kívűli...

acsbar 2007.12.31. 12:15:11

Jazzbubu, nyugtával dicsérd a napot!

ZAttila 2007.12.31. 12:16:25

Gyerekek, a Fradi nélkül tényleg szegény az NBI.
De hol vannak a fradisták? Itt írták, hogy \\\"telt ház\\\". Ugyan már, üres lelátók, fradisták sehol, csak szóban. TENNI senki sem haljandó, EZEK VAGYTOK. A Kispestért többet tettek, jobban is állnak. Reméljük, Tatabánya, Szombathely, Fehérvár is talpra áll, ti meg csak morzsolgassátok a könnycseppjeiteket a múlton merengve... Csak nehogy tegyetek is valamit, impotens bagázs.

Manyizga (törölt) 2007.12.31. 12:16:29

Szerintem túl sok pénzt kap a magyar foci. Ahhoz képest, hogy mennyire semmit sem produkál. A Fradi meg ebből a sokból túl sokat visz el.
Köll a fenének, tőlem ledózerolhatják pályástul...
Irigység? Lehet annak gondolni, de a mai magyar közélet és törvénykezési/adófizetési gyakorlat az irigységről szól. Mert nem vetkőzzük le az átkosban szerzett habitusunkat. Nem azt akarjuk, hogy MI dolgozzunk jól/többet, hogy többünk legyen, hanem megpróbálunk a nálunk többel rendelkezőtől elvenni, hogy szétosszuk magunk között. ;)

flimo13 2007.12.31. 12:16:33

Undorodom a magyar focitól, sőt, az egész foci úgy általában nem érdekel, de a Fradit azért sajnálnám, ha megszünne. Mondjuk ez az nb2-es tagság pont ideális nekem, mert nem kell azt néznem, mikor van Újpest-meccs, és mikor vernek szét mindent ~1 km-re a lakásomtól, meg mikor ne szálljak metróra :)

Az NS meg már régóta seggtörlésre se való.

Megfigyelo 2007.12.31. 12:17:01

A Fradi meg a haboru idejere visszamenoen a magyar fasiszta (nyilas) tradiciok letetemenyese IS. Ezert mielobbi eltunese kivanatos a nemzet mentalis egeszsegenek helyreallitasa celjabol.

Zottyó 2007.12.31. 12:21:55

Kedves Zsemléző!

A bejegyzés minden mondatából látszik, hogy nem vagy tájékozott.
Ennyi erővel azt is leírhattad volna néhányszor, hogy „Én egy buta fiú vagyok.”
A beceneved is nagyon béna.

Bambano 2007.12.31. 12:22:13

Videkig: lol, te úgy gondolod, hogy a sorozatosan bajnokcsapat Loki otthonában fradi drukkerek járnak ki a Loki meccsekre?

Ez mekkora lol, ennyire ne szakadj már el a valóságtól...

renugard 2007.12.31. 12:40:41

Megfigyelő: Kikérem magamnak!!! Undorító vagy! Még csak nem is vagyok jobboldali szavazó. Az általánosítás=demagógia, vagyis írtandó dolog. Ez kb olyan, mintha most Téged valaki lekommunistadiszózna.
Más: 3 éve leköltöztem Pécsre. Akkor már nem is lehetek Fradista? Nem szerethetem és tisztelhetem a klubot? Nem drukkolhatok neki annak ellenére, hogy nem lehetek ott a meccseken? Ki mondja ezt? Mély tiszteletem azoknak, akik vidékről támogatják, ha nem is anyagilag, de erkölcsileg, szeretettel, hűséggel a klubot. Hogy újpesten ez szinte ismeretlen dolog? El lehet gondolkozni ezen is...
A média? Ahogy írtam ezt a ciket is csak azért olvassa el valaki, mert a címében benne van a Ferencváros. SEMMI MÁSÉRT. Ennyi erővel egy üres cikket is idetehetett volna. Ennyit az is érne.
Valóban megosztja az országot a Ferencváros léte, mivel itt imádnak utálkozni, gyűlölni, letaposni, megalázni az emberek. Oda-vissza igaz ez.
Flim: ez is egy meglátás, de ennek is nagyon demagógia-szaga van. Mit látsz te 1 km-ről, hogy mi történik a Megyeri úton? Lófaszt se! Csak a verkli-duma. Baromi unalmas már.
A metrón meg lehet, hogy hangosak, de ez egy évben maximum 2x fordul elő felétek, úgyhogy nyugodtan közlekedj csak. Miattad nem fognak Fradisták portyázni:)))Kíváncsi lennék, vajon hány metrón utaztál, amin Fradisták meccsről hazafelé tartottak és hányszor bántottak... Sok embertől hallottam ilyen baromságokat, de amikor visszakérdeztem, akkor a válasz minden esetben az volt, hogy őt személyesen még soha, de egy "ismerősét" többször is:)))

renugard 2007.12.31. 12:42:18

"ffff 2007.12.31. 11:59:48
látod, pontosan erről szól szerintem a cikk. szurkoljanak a Fradinak, de ne akarják a hasamba beszélni, hogy én is legyek fradista."

Ezt senki sem akarja, hidd el! Sőt...!!!!

kist 2007.12.31. 12:45:35

Én újpest szurkoló vagyok !!!!!!!!!!!
És röhögök a fagyin !!!!!!!!
ott rohadjanak meg a a 2. osztályban!!!!!!!!!!!!!!

Minden sport klub egy gazdasági szervezet !!
Ezt "sajnos" csak a fagyikánál nem akarták tudomásul venni. Gondolták az állam bácsi mindíg segít mint a kommunizmusban , mint a fidesz kormányzása idején.
Miért gondolták azt h több mint 1 MILLIÁRD ft adósággal ök tovább tudnak működni????
Ez a lényeg , a többi csak mellé beszélés
A sok szántó-vető szurkoló pedig legyen büszke magára miattuk nem mer egy épkézláb befektető sem jelentkezni. Én emlékszem arra amikor nagyképüen kijelentette az aktuális fegyi vezető hogy a fradi nem eledó. A befektető csaak adja ide a pénzt és ők majd szépen elkölti.

Azóta mintha egy kissé lejjeb adták volna. mkissé megalázó dolog h csak a sokadik pályázat lett sikere.

De várjuk ki a végét. Én csak akkor hiszek el valami ha az már megtörtént

renugard 2007.12.31. 12:47:18

Bambano: inkább a te logikád LOL egy kissé. Ki állított ilyen baromságokat? Nem olvastam ilyet. Szerintem olvasd el mégegyszer azt a kommentet, amire hivatkozol, értsd meg, aztán reagálj!

Karesz · http://varhegyi.myminicity.com/ 2007.12.31. 12:50:16

Egy sikeres,tiszta alapokkal müködő FTC maximum irigykedést szítana de gyűlölködést nem.
De amíg a semmire beképzeltek, a múltból élnek s a jelenért meg képtelenek tenni addig ilyen cikkek fognak megjelenni s még igazuk is lesz...

Én is szeretnék végre Újpest-FTC meccsre menni.
De így nehéz lesz.

N 2007.12.31. 12:50:30

Zottyó!

Tudod a személyeskedés nem egyenlő a kritikával..

renugard 2007.12.31. 12:52:38

Kist: csak egy gazdasági kérdés: Mielőtt a jelenlegi MLSZ vezetés színrelépett volna, az újpestnek konkrétan 800.000.000,- Ft tartozása volt jobbra-balra, ami akkor hírtelen eltűnt. Azzal mi történt? Hogy lehet az Újpest ma elsőosztályú csapat? Lehet, hogy valahonnan hátszelet kapott? Vagy ráomlott az OTP?:)

loki? azki? 2007.12.31. 12:56:54

sorozatosan :D LOL
ALAMIZSNA :)

akárki 2007.12.31. 13:00:55

a fradi egy szar. az egész magyar foci egy szar. vissza neki torgyán pubit!!!

ttttt 2007.12.31. 13:01:42

kist
ja mert az Orbán Fradista... lol
a stadiont is az újpesti polgárok építették nem az állam...
és még te szólsz oda, hogy minket nyomnak? buta vagy

renugard 2007.12.31. 13:07:58

Manyizga: szerinted mennyi a magyar foci állami támogatása? Konkrétan megmondom: 0,- Ft, mivel minden klub önfenntartó, és a szponzori pénzekből él.
Ennyit azért simán megér:D

renugard 2007.12.31. 13:13:25

Akárki: Torgyán volt az egyetlen az elmúlt 20 évben, aki tényleg csak betett a Fradiba. Köszönjük a jókívánságot!:)
Stadion téma: a Ferencváros volt az egyetlen klub, amelyiik nem kapta meg jelképes összegért a stadion hasznosításának jogát. A Vasas másfél milliárd forint hasznot szerzett ebből a bizniszből. Mennyi is volt a Fradi tartozása? 1,5-2 milliárd? Szerintem ennyit megértek volna bárkinek az ingatlanok. Szerintem ma úgy nem igazán lenne NBII. Miből újították fel a Szusza stadiont? Csak nem közpénzekből? Az üllői úton nem láttam ilyet...

Codexo 2007.12.31. 13:14:39

Jaj, gyerekek!

A Fradi ugyanolyan szar, mint a többi magyar klub. Nincs itt foci, és amíg nem lopják a pénzt az emberkék, addig nem is lesz.

Szar a Fradi, a Honvéd, az Újpest.

Szegény Knézy Jenőnek volt igaza az izlandi meccs után: meg kell szüntetni a profi labdarúgást Magyarországon!!

És lépjünk már túl az rózsaszín felhőn!!

regekregek 2007.12.31. 13:18:18

Szánalmas írás. Nem biztos, hogy legközelebb is írásra kellene vetemedned kedves Zsemléző. Nagyon szűk a látókörű vagy!

Nemtomki 2007.12.31. 13:27:56

Aki a Fradinak szurkol, sikeres ember nem lehet.

renugard 2007.12.31. 13:31:19

Codexo: Jelenleg valóban igazad van, de pont ezen dolgoznak, hogy ne így legyen. Van saját véleményed is, vagy megteszi a sablon?:)

Éljen a liberalizmus! 2007.12.31. 13:32:28

\"A Fradi meg a haboru idejere visszamenoen a magyar fasiszta (nyilas) tradiciok letetemenyese IS.\"

A Ferencváros volt az egyedüli csapat, amely tiltakozott az MTK kizárása, tagjainak üldözése ellen. Ekkor váltották le a vezetőséget, és rakták oda a nyilas funkcionáriusokat.

Persze, ezzel is tisztában vagy, hiszen te mindent tudsz.

Brazzo 2007.12.31. 13:34:39

Előszőr is egyetértek azzal, hogy a baloldali fradi szurkolók nem járnak már ki a meccsekre. Nálam az tette be a kaput amikor Lerúgták a debrecen edzőjét, bár előtte is kihagytam egy kis időt, amikor a Torgyánt rászabadították a fradira.
NAgyon remélem, hogy tényleg sikerül eladni a fradit. De a legszebb az egészben, hogy nem egy magyar veszi meg. Viszont akkor kérdem én, hol van az a sok igazmagyar jobboldali ember, aki mindenhol veri a mellét,hogy mekkora magyar, de arra nem voltak képesek, hogy a nemzet büszkeségéért pl: gyűjtést rendezzenek.Mert ez igy csak pont annyira populista, mint az alcsúti paraszt gyerek minden egyes megnyilvánulása. Van pár magyar jobboldali milliárdos aki simán megvehette volna a klubot. (Csányi, Széles, CBA fogathajtó testvérpár stb...)Szal ebben az országban mindenki csak ugat, de ha tenni kell valamit , akkor rögtön kuss van. Ha meg vki tényleg át akarja alakítani a fradit pénztermelő klubbá, akkor azt rögtön le zsidózzák. UGye emlékszünk még a Várszegire. PErsze az akkor vezetők is voltak annyira idióták hogy olyan szerződéseket kötöttek amilyeneket. Ami pedig az angolokat illeti, ha tényleg megveszik a fradit, az első időkben biztos hogy megy az etetés, hogy a tar fejüeket és a többi észlényt leszereljék, de aztán szépen mindenkit ki kell onnan söpörni, főleg azokat akik az elmúlt 10-20-30 évben részt vettek ennek a klubnak az elrohasztásában. Tökmindegy, hogy épp stadiont neveznek el róla vagy sem. Az Albertet meg kell hagyni arra hogy időnként megjelenjen rendezvényeken, bár szigorúan nem szabadna nyilatkoznia senkinek, mert sok értelmes szó még nem hagyta el a száját. Összehasonlításképp, ő a magyar Császár, és egy kicsit menjünk nyugatabbra a németekhez, nézzük már meg az ő császárukat, aki most a Bayern elnöke... Szerintem nem kell sok ész felfedezni a kettejük közt lévő értelmi szinvonalat. UGyanez tükröződik a két labdarúgás közti különbségre is. Persze tudom, mások az anyagi lehetőségek is....De nagyon remélem, hogy egyszer még újra kijárhatok az Üllői útra bérletesként, anélkül, hogy árpádsávos és egyéb divatnáci tönkre tegye azt amit talán most végre elkezdenek. De ne legyen senkinek sem kétsége affelől, hogy a söpredéket ki fogják takarítani onnan...

Big-B 2007.12.31. 13:39:09

A Fradi tényleg sok közpénzt nyelt el, miközben olyan sikeres sportágak sínylődnek, mint a kézi-, vizilabda vagy az úszás, öttusa stb.

Soha nem szurkoltam a Fradinak, és ellene sem, így aszem pártatlannak mondhatom magam a témában.

Nemtomki 2007.12.31. 13:41:23

Igazából a Fradi gombfociban lenne jó, mert ott nem kell futni, és ennyi pénz sem kell hozzá. :)

renugard 2007.12.31. 13:42:51

Big-B: felsorolnád, hogy a Fradi milyen közpénzeket nyelt el? Nyilván, mint pártatlan, utánajártál a témának, ha ilyen magabiztos véleményed van.

renugard 2007.12.31. 13:44:20

Nemtomki: csak közlöm, hogy asztali labdarúgásban világbajnokok vagyunk!:DD
Lehet a középpályáson Lipcsei-arckép?:)

Nemtomki 2007.12.31. 13:46:34

renugard: aztán őt rúgják ki a korong helyett a meccsen, lehet keresni

Nemtomki 2007.12.31. 13:52:48

Egyetértek azzal a véleménnyel, miszerint a Fradi régen jó csapat volt, de manapság egy nagy trágyadomb. Sokkal jobb csapatok vannak nála a hazai palettán is, más sportágakról nem is beszélve.
Inkább maradjon a gombfoci, és akkor nem kell a meccs után vastüdő. :)

kacsa! 2007.12.31. 13:58:37

Lehet itt védeni a fradit, hogy mi miért fújolunk rá, de ugyan "jogtalanul" zárták ki a másodosztályba azt a csapatot, amit csak a juvéval meg a real-lal lehet egy lapon említeni, mégsem tudott önerejéből feljutni! Az egész buzi sajtó állandóan a fradi focicsapatát isteníti, meg a szerencsétlen magyar focit. Ami semmit nem mutatott fel az utóbbi X évben. Semmit. Sok hűhó semmiért.

tanár úr 2007.12.31. 14:00:50

A Fradi szív az Fradi sziv te genyláda. Te ezt nem értheted, mert biztos a gonosz törpe agyi befolyása alatt állsz.
OV a Führer szeretetével egyenlő..mégha hülye, ha lopós, ha hazudós..akkor is szereted azt!....nem?
Nah ez a Fradi szivhez hasonló valami:)

Nemtomki 2007.12.31. 14:00:55

kacsa!: A válogatott jutott valamire az elmúlt időszakban, sok dolog van még hátra, de jónak tűnik az irány.
Csak ezt a fenenagy "fradizmust" nem értem meg.

Nemtomki 2007.12.31. 14:02:56

tanárúr: a fradiszív az, amit külső segítséggel mindig újra kell éleszteni, mert különben meghalna? Csak oda nem ezer voltokat, hanem ezer milliókat vezetnek.

Nemtomki 2007.12.31. 14:04:22

Apropó, jövőre melyik megyei bajnokságban indul a csapat?

snakekiller23 2007.12.31. 14:04:48

Szerintem a cikkírónak inkább abból van elege, hogy a fradi úgy van beállítva egyesek által, mint valamiféle, a Szent Koronával, Hortobággyal, meg a Tokaji Aszúval egyenértékű nemzeti kincs; pedig csak egy évtízedek óta komoly nemzetközi eredményt felmutatni képtelen, réges-régen jól bejáratott brand.

Az érthető, hogy a rajongók felháborodnak a jogtalannak tartott kizáráson; az a hisztéria amit országos szinten csaptak körülötte, már kevésbé.

Mondjuk nem meglepő mindez... a nagy pesti csapatok (FTC, UTE, MTK, Honvéd) már az átkosban is szent tehénnek számítottak, aktuális teljesítményüktől függetlenül.

kist 2007.12.31. 14:08:17

renugard, ttttt:

A fidesz olcsó népszerűségre hajtott akkor amikor kitalált, h a magyar focit segíteni kell !!
DE !!!
Ezt nem úgy tette, h segítette a klubokat az önnálló gazdálkodás megteremtésében, hanem elvtelenül beletette a pénzt egy "feneketlen kútba" Most a fidesz kormányzás alatt elköltött MILLIÁRDOKNAK semmi látszatja nincs a fradinál.
Elismerem az ute is kapott pénzt (otp, posta: szponzorok akik egyből kiszálltak amikor már nem volt rajtuk a kormányzati nyomás)
A fejlesztésre kapott hiteleket a csapatok felélték és most is alig bírják vissza fizetni
Újpest fehérvár, újváros Zalaegerszeg kapott egy stadiont az állam pénzén ez az egyetlen jelentős segítség amit aa magyar foci kapott . El kell ismerni ezt a fidesznek lehet köszönni
DE !!
ami lényeg az Újpestnek van egy tulajdonosa kialakult egy magyarszinten erősnek mondható szponzori kör.
És nem azért mert az állam segített, hanem azért mert rendezett viszonyok voltak. Van a klubnak tulajdonosa átlátható a gazdálkodás.
A fradinál ez mikor lesz meg ??
Hogy fogja viselni az angol tulaj amikor párszáz ősmagyar fradista az ádasnyját fogja szidni amikor nem sikerül vmit megnyerni,
Aki a fradi pálya mellé vmilyen bevásárló központot épít az nem bátor hanem hülye !!!!!

Fpoty 2007.12.31. 14:27:08

Valamelyik rivális szánalmas irigykedő és gyűlölködő talpnyalója lehetsz. Ez nyilvánvalóan kiderül az írásodból. Na nem baj, van is mire irigykedni. A büdös életbe nem lehetsz részese annak az érzésnek amit a Fradi nyújthat egy fradistának. Kiderül viszont az is, hogy rendkívül tájékozatlan vagy mind a hazai mind pedig a nemzetközi labdarúgás tekintetében. Szomorú belegondolni, hogy milyen nyomorult lelkivilága is lehet az olyan megkeseredett embereknek, akikben annyi gyűlölet van mint benned.

Nemtomki 2007.12.31. 14:29:27

Fpoty: "A büdös életbe nem lehetsz részese annak az érzésnek amit a Fradi nyújthat egy fradistának."

Arra az érzésre kell gondolni, amikor századszor is kikap a csapat nála nagyságrendekkel kevésbé sztárolt csapatoktól? :)

Nemtomki 2007.12.31. 14:37:41

Komolyan érdekelne, hogy mire gondol egy vérbeli fradista, amikor kedvenc csapata újra kikap a "Háromlábú Sánta Kutyák SC" csapatától? Vajon arra, hogy a francba, ez megint nem jött össze, de amúgy jó a Fradi, és a Bambi képeskönyvben olvastam, hogy állítólag volt egyszer bajnok is, meg a vének között a kukoricafosztóban olyat is lehet hallani, ha isznak pár deci felest, hogy valamikor réges régen még kijutott valami Bajnokok Ligájába, persze amikor még Dart Vader volt a bíró... :)

Fpoty 2007.12.31. 14:44:59

Szánalmas ahogy gúnyolodni próbálsz.. Tudod most pont nem ez a kikapós időszakunk jön, hanem egy másik. Bizonyára ez fáj. Hát csak fájjon.

Nemtomki 2007.12.31. 14:48:11

Fpoty: Nekem nem fáj, én csak röhögök az elvakult fanatizmusodon. Persze majd jönnek az angolok, leszerződtetik ide Ronald Dínó -t, és akkor nagyon meglódul a Fradinak. Addig is mindig vereségnél borogassatok fel pár kukát, hadd halljon rólatok a nép. :)

renugard 2007.12.31. 15:14:13

Kist: Nem válaszoltál a 800.000.000,-Ft-os felvetésemre. Inkább mást kérdezek: miért akkora baj, hogy végre tulajdonosa lett a Ferencvárosnak is, aki rendet fog tenni? Ott van jó példának a Kispest. Mutass már egy árva fillért is, amit bármelyik kormány beletett a Fradiba! Sőt: a Fradi volt az egyetlen klub, ami erősen lemaradt a húsosfazékról. Azért az a sokmilliárd a stadionokra és a kezelési jog nem semmi dolog. Mit gondolsz, lenne tulajdonosa, lennének szponzorok, ha nem lenne a stadion az újpest kezelése alatt??? A Fradiból is "csak" ez hiányzott. De az nagyon.
Nemtomki: kezded érteni, hogy mitől lesz mostanság sikeres egy futballklub. Még egy-két hozzászólás, és egész értelmeseket fogsz írni:)
Most egy válságban levő klub csapatáról beszélsz, ahol a fél lábú a király, mivel csak annak tudják kifizetni a bérét. Nem csoda, ha nem sikeres most a csapat. Minden a pénzen múlik.
A BL szereplés 1994-ben volt (nem történelmi lépték). Azóta egyetlen magyar klub sem jutott közelébe sem a csoportkörnek, úgyhogy nevezhetjük utolsó sikernek. Kár, hogy te is olyanhoz szólsz hozzá, amiről nem sokat tudsz.

renugard 2007.12.31. 15:19:36

"Mondjuk nem meglepő mindez... a nagy pesti csapatok (FTC, UTE, MTK, Honvéd) már az átkosban is szent tehénnek számítottak, aktuális teljesítményüktől függetlenül."

Az átkosban, ugyebár ezek a klubok voltak a gyűjtő-kirakat csapatok(ÁVH, BM, HM, és a földművelésügyiek). Voltak is eredmények. Ennyit a teljesítményről... Most is az kéne: összegyűjteni egy csapatba a legjobbakat, egy rakás dohánnyal megtömni őket, aztán csak figyelni, hogy alakul a dolog. Tuti eredményes lenne a koncepció.

Nemtomki 2007.12.31. 15:19:59

renugard: Értek hozzá, mert figyelemmel kísérem. És sarkítok kissé, mert az a dolgom. Majd ha a Fradi önerőből (!) visszajut a magyar élvonalba (ez is mekkora szar, magyar élvonal a fociban, talán valamelyik számítógépes játékban esetleg), akkor értelme lehet támogatni. És ez nem igazán pénz, hanem a szándék kérdése. Jah, hogy ehhez mozogni is kell? Sajnálom.

renugard 2007.12.31. 15:28:09

Ha figyelemmel kíséred, akkor láthatod, hogy most jut hozzá a Fradi a következő 3 dologhoz, hogy sikerüljön "önerőből" visszajutnia az első osztályba: pénz, pénz és pénz. Ugyanis a önerő az nem más, mint megvásárolni a megfelelő játékosokat, fenntartani a klubot és működtetni, valamint a rengeteg adósságot (önerőből) visszafizetni. Szerinted ebben mi a "önerő"? Szponzorok, tulajdonos és vagyon. EZ AZ ÖNERŐ. Mostantól ezek is lesznek. Én várom a fejleményeket

Fradika 2007.12.31. 15:33:30

Igazából büszke vagyok,hogy most is rólunk van szó. A Ferencvárosról. Mellesleg nem a szurkolók írják a cikkeket, hanem az újságírók. Nem mi kértük, hogy írjanak rólunk. És lehet, hogy ma nem divat (nem sokára megint az lesz), de akkor is bárhol, bármikor, mindhalálig hajrá FERENCVÁROS!

Nemtomki 2007.12.31. 15:38:16

renugard: A fejleményeket én is várom, de a múlt ismeretében nem vagyok ilyen bizakodó. Szerintem nincs még egy csapat egyik sportágban sem itthon, amibe ennyi pénzt pumpáltak, amit ennyire kitüntetett figyelemmel kísért volna a média, a közélet és a politika. Ennyiből még az öttagú Bivalybasznádi csapat is kijut a VB -re, hiszen oda is csak pénz kell.
Szóval előbb mutassanak fel valamit, legalább az akarást, és utána mehet a pénz.

renugard 2007.12.31. 15:40:19

Fradika: ebben egy kicsit tévedsz, mert igenis a szurkolók igénylik azt, hogy írjanak kedvenc klubjukról. Ha nem írnak róla, akkor nem olvassák a lapot és akkor nem lehet a reklámfelületeket eladni. Ha manapság csak és kizárólag a Ferencvárossal lehet eladni egy lapot, akkor azzal kell eladni, ha a Haladással(weheheheheheeee), akkor arról KELL írniuk. Ez csak a többi klubra nézve szégyenteljes. Amit én nem láttam az üggyel kapcsolatban az a "tapsikolás". A híradás pedig nem bűn. Tapsikolást az ellendrukkerek részéről volt, amikor kiesett (kirakták) a Ferencváros.

renugard 2007.12.31. 15:44:59

Ebből látszik, Nemtomki, hogy segghülye vagy ehhez az egészhez. A Fradi 100 évig bizonyított. Újra kérdezem: milyen pénzeket pumpáltak a Fradiba? Mennyit? Mondd el nekem, mint jólértesült. Apropó, ha tudod mennyi pénzt raktak be, akkor azt is tudod egy klubot mennyi pénzből lehet működtetni. Ezt is mondd már el nekem lécci! köszi

Nemtomki 2007.12.31. 15:48:48

renugard: Egyszer sem írtam, hogy nagyon régen nem bizonyított, de erre ma nem lehet csapatot építeni. És most nem bizonyít jó ideje, ez a lényeg.

Ha körülolvasol a híradásokban évekre visszamenőleg, megtalálod, hogy mikor és ki hogyan támogatta, persze biztosan ők is segghülyék és hazudnak mind.
Én még mindig a gombfocira szavazok, mint egy lehetséges megújulásra. :)

renugard 2007.12.31. 15:48:49

A gyengébbek kedvéért azért leírom a fradi mai helyzetét: mivel az összes épkézláb játékos eltávozott az egyesülettől a pénzhiány miatt, így valóban másodosztályú szinvonalú csapattal voltak kénytelenek nekivágni a mostani szezonnak. Ebből akkor lesz kiút, ha meg tudják erősíteni a keretet, amihez viszont rengeteg pénz kell. Addig viszont egy-két csapat valóban el fogja verni a MAI Ferencvárost, mivel stabilabban működik a klubjuk.
Ezt ennyire nehéz felfogni?

Nemtomki 2007.12.31. 15:51:51

renugard: Régen a nagyapámnak is felállt a farka, de csak ezért mégsem járnak vele most a csajok. :)

renugard 2007.12.31. 15:52:23

A szponzori pénzekre gondolsz, Nemtomki? Az lófasz. Tudod mennyi a Ferencváros éves költségvetése? Egyszerű matek: van 100 pénzed és a havi kiadásod 120, akkor szarban vagy, mert -20 a költségvetésed. Lehet, h a 100 is sok, de akkor is 120 kell. Értem?

renugard 2007.12.31. 15:52:56

Mert nagyapádnak nincs pénze:D

Nemtomki 2007.12.31. 15:53:51

renugard: Amúgy a szarból szar dolog várat építeni, talán hagyni kellene a Fradit eltűnni, és helyette valami újat kezdeni, teljesen nulláról.

Nemtomki 2007.12.31. 15:54:52

renugard: pénze lenne, csak teljesítménye nincs. Hívjam ezentúl Fradinak? :)

Nemtomki 2007.12.31. 15:56:10

renugard: Amúgy a jelenleg vele egy osztályban lévő csapatok is kapnak annyi szponzori pénzt? Kötve hinném, mégsem siránkoznak, hanem haladnak előre.

renugard 2007.12.31. 15:56:14

Ne hívd, mert a fradinak pénze sincs per pillanat

renugard 2007.12.31. 15:57:10

"Nemtomki 2007.12.31. 15:53:51
renugard: Amúgy a szarból szar dolog várat építeni, talán hagyni kellene a Fradit eltűnni, és helyette valami újat kezdeni, teljesen nulláról. "

Most pont ez zajlik! Ugyebár...

Nemtomki 2007.12.31. 16:04:06

renugard: de akkor nevet, stílust és mentalítást is kellene váltani, mert a "Fradi" név már az álmoskönyv szerint sem jó ómen. :)

renugard 2007.12.31. 16:09:29

Márminthogy szerinted nem jó omen...meg Kisteleki szerint. A mentalitáson nem tudom, mit értesz, de szerintem egyetértünk. Nem kevered össze a játékosok és a klub stílusával? Egyezzünk meg: most a csapatról, vagy a klubról beszélünk?

renugard 2007.12.31. 16:11:50

100 :) zsemléző sír a gyönyörtől

Nemtomki 2007.12.31. 16:11:54

renugard: A csapat mentalítása azért nem tetszik, mert nem szeret (vagy nem tud?) focizni. A klubé pedig azért nem tetszik, mert elb@ssza a pénzt, és utána sír, hogy nincs.
Persze ezeket lehetne mind hosszabban és részletesebben fejtegetni, csak pár dolgot ragadtam ki.

renugard 2007.12.31. 16:13:38

Felhívnám mindenki figyelmét, hogy az alap témául szolgáló nso.hu címoldalán a Fradi cikkek száma: 0

renugard 2007.12.31. 16:14:54

Nemtom: mit jelent az "elbassza a pénzt"?

Nemtomki 2007.12.31. 16:16:22

renugard: Az kimaradt, hogy Kisteleki is elmehet a büdös francba, értelmes és konstruktív megnyilvánulást még tapasztaltam a részéről.

renugard 2007.12.31. 16:16:25

A csapat tudása egyenlő a nullával, ha engem kérdezel, de ez megoldható azzal, ha kirakják a csapatból a tehetségteleneket. Ahhoz viszont játékosok kellenek...ahhoz meg pénz

renugard 2007.12.31. 16:16:58

Na, megyek bulizni! BUÉK!

Nemtomki 2007.12.31. 16:18:02

renugard: bocs, a klubot meggondolatlanul a menedszment analógiájaként használtam. De amúgy azt, amit hallasz alatta... volt már itt minden, Fradi-tégla, BL pénz, minden, ennyiből egy kisebb város lakossága jóllakik egyszer.

abéla 2007.12.31. 16:22:45

Gondolkoztam, hogy hogy fejezzem ki magam, de hogy megértsd, lealacsonyodok a szintedre, \"zsemléző\".
Ez a cikk egy hülyeség. Látszik, hogy kommunista vagy.

Az a vicces, amit már feljebb is leírtak, hogy nem voltak látogatóid, míg ezt a szart nem írtad le. Te sem bírsz Fradi nélkül működni, ahogy látom. Az NB1 is egy szar Fradi nélkül, senkit nem érdekli, csak azt pár ezer fanatikus szurkolót, akiket én, mint Fradi-drukker is csak tisztelettel tudok illetni, hiszen olyanok, mint mi: elkötelezettek a csapatuk iránt. De ők kevesebben vannak, és ezt - gondolom - be is látják, és te is belátod. Ezért talán, hogyha szenzáció van az elhúzódó Fradi-ügyben, akkor azt hagy írják már meg az újságok. Amik egyébként a legtöbbször Fradi ellenesek. És most szünet van a bajnokságban. Tehát alig van focival foglalkozó hír. Mit szeretnél, hogy mit írjanak az NB2-vel foglalkozó \"aloldalra\" a honlapon? Azt, hogy mondjuk (őket sem akarom megbántani) a Mezőkövesdből kiöregedett Tóth Béla? Nincs több súlya egy olyan hírnek, amiben leírják, hogy 7,5 milliárdot fog beruházni egy angol a Fradiba? Főleg, hogy ennyi pénzről még egy magyar csapat álmodni sem tudott...
A lényeg, hogy marhaságokat írtál, reklámoztad, egyesek bekapták, és most örülsz magadba. Bár remélem elgondolkozol egy kicsit a dolgokon...

\"Fradi az életünk, érte mindent megteszünk, érte kész lennénk feladni, mi eddig fontos volt nekünk!\"

zsemléző 2007.12.31. 16:32:45

nah, csak ezt a "kommunistát" vártam. :)) Boldog új esztendőt mindenkinek, legyen Fradi-drukker, avagy nem. Köszönöm a látogatásokat.

CSAK F R A D I!!! 2007.12.31. 16:34:46

CSAK F R A D I !!! Minden(ki) más ÉRDEKTELEN!!!
Tetszik v nem. ez van!!!
Amúgy lehet témát nyitni a lápföldiekről, a dábrácánről, a picipestről... stb.
Sok sikert hozzá...

Nemtomki 2007.12.31. 16:37:38

Csak a Fradi... húzzon el innen az összes kommunistázóval keletre.
Amíg nem jötettek, addig mi egész jól megvoltunk itt.
Bár a " CSAK F R A D I!!" kommentelőt megkérdezném, miként éli meg istenített csapata kitudja-hányadik vereségét?

Nemtomki 2007.12.31. 16:40:30

Mondjuk azt az angolt szívesen elvinném egy beszámíthatósági-vizsgálatra, aki ennyi pénzt akar egy ilyen kihaló csapatba áldozni, mert tuti nincs magánál. Mentené inkább meg as jegesmedvéket, azok is a kihalás szélén állnak, viszont értelmesebbek.

Fpoty 2007.12.31. 16:50:36

Kedves Nemtomki!

Kicsit tájékozódhatnál mielőtt böszmeségeket írsz. Az általam is harmatgyengének tartott jelenlegi Ferencváros nemhogy nem kapott ki má megint, hanem az utolsó 5 meccsén még gólt sem kapott. Ez persze elvárható is lenne egy erős csapattól, de ez a Fradi valóban nagyon gyenge. Tavaszra viszont erős lesz, úgyhogy felejtsd ezt el légyszives ezt a rögeszmédet mert a jövőben sem lesz jellemző, hogy a Fradi kikap.

Nemtomki 2007.12.31. 16:59:19

Fpoty: Mint ahogy ezelőtt száz évvel sem volt jellemző, csak közben vált hiteltelenné a csapat.
Annyi pénzt, amit most megint belepumpálnak a csapatba, annyit kellene adni a többi, rivális csapatnak is, hogy ők is be tudjanak vásárolni játékosokból. Mert így könnyű lesz vagánykodni.

Czigler Zsolt 2007.12.31. 17:10:58

...tegnap,tegnapelőtt meg azelőtt.
Ne légy vak! Amúgy a lélektelenül focizó főállású "labdarúgók"-ról egy szót se írtam ,pedig ilyen lealázott /konkrétan a játékot lealázott/ focit ilyen neves helyről látni nagyon gyomorfori.Hogy a végén nem voltak már jó fizuk...?És előtte? A semmiért?No?

Fpoty 2007.12.31. 17:24:42

Kedves Nemtomki!

"Annyi pénzt, amit most megint belepumpálnak a csapatba, annyit kellene adni a többi, rivális csapatnak is, hogy ők is be tudjanak vásárolni játékosokból. Mert így könnyű lesz vagánykodni."

Ezt a pénzt bizony nem belepumpálják a csapatba. Sajnos/Hál Istennek azok az idők elmúltak. Ma kőkemény kapitalizmus van és ezt a pénzt egy magán befektető illetve befektetői csoport adja. Ők ezért nyilvánvalóan (profitot) teljesítményt várnak mind a pályán mind a vezetőség tekintetében. Nyugodtan kereshetnek más csapatok is befektetőt (nem olyan egyszerű). Egyébként én is úgy gondolom, ha más csapatoknál is lenne tőkeerős tulaj az mindenkinek csak jót tesz. Ugyanakkor eddig is voltak és vannak olyan csapatok akik mögött már van tőke (MTK, Debrecen, Kispest) Eddig ők vagánykodtak.

Nemtomki 2007.12.31. 17:28:08

BUÉK mindenkinek, jó volt vitázni/flamelni veletek, de most várnak az értelmesebb dolgok.
Hajrá Fradi, izé: Hajrá Laci! :)

videkig 2008.01.01. 17:14:44

Bambano 2007.12.31. 12:22:13

valamit nagyon félreérthettél a kommentemmel kapcsolatban. egyébként megnyugtatlak, ha már szóba került a Loki, hogy Hajdú-Bihar megyében is nagyon sok fradista él. több, mint Loki-drukker. a Loki meccseire azért járnak ki magyar viszonylatban, mert Debrecenben az eredmények miatt divat meccsre járni.

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2008.01.01. 19:32:59

Na most min is csodálkozunk uraim?
A blog írója csak azt csinálja mint az újságírók. Ír a Fradiról, mert azt még el lehet adni egy "magyarfocis" irományt is. Mondjuk az egy kicsit röhejes, hogy nagyban csodálkozik azon, miért írnak ennyit a Fradiról, miközben ő is a Fradiról ír, hogy legyen olvasotsága, meg címlapra kerülhessen.
Persze úgy egy az egyben röhejes maga a bejegyzés is. Meg az író alulinformáltsága, lustasága (lusta utána nézni a dolgoknak mielőtt elkezdi verni a billentyűzetet). Esetleg ha utána nézett volna, hogy a Lokiba, Fehérvár Fc-be, Diósgyőrbe, stb. honnan is áramlanak közpénzek, vagy annak, hogy az Újpest körül álandóan állami cégek sorjáznak (nem beszélve a 15 milliárdos stadionról), esetleg annak, hogy a Vasas hogyan kapta meg 30 hektár értékesítési jogát, miközben a Fradi még a 8 hektárét sem kapta meg...
Szóval sok mindennel ki lehetett volna egészíteni az írást, ha nem lett volna ennyire lusta és igénytelen az író. De nyilván neki nem a tényfeltárás volt a célja (az olyan körülményes ugye, utána kellene járni a dolgoknak), hanem az, hogy gyorsan összedobjon pár mondatot amiben benne van a Fradi is, akkor majd úgyis elovassák. Meg a címlap is megvan.

zsemléző 2008.01.02. 20:23:36

Uraim:
Blog.
Nem hírlap.
Blog és szigorúan vélemény.
Akár azt is leírhatnám, hogy "Hajrá Loki", vagy, hogy "... mocsokos a kerület".
De nem ez volt a célom. Ez nem egy hírlap, de örülök, hogy néhányan annak nézték.
További jó vitát.

Nemtomki 2008.01.17. 12:40:35

Hogy is volt kérem? Hogy jönnek az angolok, és majd megmentenek mindent?
Hát ahogy elnézem, nem jönnek.
süti beállítások módosítása